top of page

ΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Λυπάμαι αλλά δυστυχώς αποφάσισα να μη λάβω μέρος στην ανύπαρκτη έκθεση δίχως έργα, έτσι δεν θα στείλω έργο, ούτε θα μοιραστώ μαζί σας καμιά καλλιτεχνία.


Θα προωθήσω όμως σύντομα ένα βίντεο με οδηγίες για τηλεμεταφορά εικαστικής φύσης, καθώς μετά από ώριμη σκέψη και μια στιγμή διάνοιας, κατέληξα πως αυτό χρειάζεται και μπορώ να σας προσφέρω ανιδιοτελώς: ένα σύστημα για τη σωτηρία της ουσίας(spirit/essence) των ανύπαρκτων έργων. Έπειτα από επιστημονική έρευνα σε βάθος όπως κάθε σύγχρονός μου εικαστικός οφείλει, επινόησα ένα σχέδιο με στόχο να γίνει η μεταφορά των ανύπαρκτων έργων που - ε - θα στείλουν οι αντιστοίχως βυθισμένοι στην ανυπαρξία άλλοι καλλιτέχνες, σώα και ασφαλή, σε έναν άλλο πλανήτη ύπαρξης.

Το βίντεο θα αποτελεί επεξήγηση για τη διαδικασία της μεταφοράς αυτής στον πλανήτη eΝ-YPaRXeI21*, και αν προφτάσω την προθεσμία, καθότι δουλεύω πυρετωδώς, θα επισυνάψω ταυτόχρονα ένα χάρτη με οδηγίες και συντεταγμένες για το πώς να μεταφέρετε τα έργα εκεί (καθότι το gps δεν αναγνωρίζει το μέρος). Αν δεν προλάβω τον χάρτη, θα φροντίσω ώστε το βίντεο να είναι όσο πιο κατατοπιστικό γίνεται από μόνο του.


28 views0 comments

Recent Posts

See All

Ο Παράδεισος είναι μια θάλασσα γεμάτη ρύζι

Έχω σπίτι μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες, για τη μάνα μου που είναι κατάκοιτη, και παλιότερα για τον πατέρα μου και τον αδελφό μου, οικογενειακά μάς έχει σηκώσει στην πλάτη, που μιλάει πολύ σιγά κι εγ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ

«Υπάρχω κι όσο υπάρχεις θα υπάρχω» τραγούδησε κάποτε ο Στέλιος οριοθετώντας την δική του ύπαρξη σύμφωνα με μια άλλη ύπαρξη με την οποία ταυτίστηκε. Δηλαδή, σύμφωνα με τον Στέλιο: Υπάρχω όσο υπάρχεις.

bottom of page